Selecteer een pagina

HalfPi Media; Refresh the web!

Wij geloven dat je website het nieuwe visitekaartje is naar je werk, je visie; hetgeen waar je in gelooft. Een website is dan ook een plek om te laten wie jij bent. Graag helpen we je bij het vergroten van jouw online potentie.

$

Idee?

More Info

Jij stuurt mij jou idee op door het formulier in te vullen, zodat ik een idee kan krijgen van wat je wensen zijn voor de nieuwe website.

Contact

More Info

Vervolgens neem ik contact met je op, via de telefoon of skype/facetime om te praten over het ontwerp en om tot een concreet plan te komen .

Ontwerpen

More Info

Na het bespreken, begin ik bij het ontwerpen jouw nieuwe website. Ik hou je op de hoogte van de voortgang, zodat we snel door kunnen naar de volgende stappen!

Aanpassen?

More Info

Als er na het ontwerpen dingen veranderd moeten worden, is de dé stap om dat te doen, in deze stap gaan we nog een keer samen over de website, en als er veranderingen gewenst zijn, zal ik deze aanbrengen.

Testen

More Info

Na dat we een laatste check gedaan hebben, en er zo nodig aanpassingen zijn gedaan, is het tijd om te gaan testen of hij op een scala van apparaten goed werkt. Ons motto staat niet voor niets voor responsive; Dan zorgen we natuurlijk ook dat jouw nieuwe website zich perfect aanpast.

We gaan live!

More Info

We hebben nu alles gecheckt (waarschijnlijk 10x! ūüėČ ) en je bent eindelijk zover! je eigen website! ; uploaden, en nog een keer testen… Dan is het zover… “Maintenance off” en daar is hij! JOUW NIEUWE WEBSITE!

Wat doen we?

Nieuwe website

HalfPi Media bouwt voor u een nieuwe website, naar de laatste standaarden en trends

Onderhoud

Naast het bouwen of refreshen van jouw website, is het ook mogelijk om je website door mij te laten onderhouden, zo weet je zeker dat je website technisch altijd up to date is. Moet er iets veranderd worden? Dat is ook geen probleem!

Website refreshen

HalfPi Media kan uw oude website een nieuwe draai geven door uw huidige website in een nieuw jasje te steken

Launch & Monitor

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Voor wie bouwen we?

Gezondheidszorg

Voedselindustrie

E-Commerce 

Onderwijs 

Events 

Sport en Fitness 

Makelaardij 

Coaches 

Autobranche

Hotels & B&B 

En meer!

Enthousiast?

Heb jij een gaaf idee die je gerealiseerd wilt hebben, of wil je informeren naar mogelijkheden? Natuurlijk kan dat!
Vul dan hier beneden het contact formulier in!

Contact

Telefoon

+31653856693

Email

info@halfpi.nl